Rouwboeket

Posted by on jan 6, 2016 in Laatste nieuws | 0 comments

Rouwboeket

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. De dood komt altijd nog onverwacht. Ondanks dat we van zijn komst weten, overvalt hij ons. Het bestellen van een passend arrangement is dan ook geen eenvoudige zaak. Er bestaan standaard bloemwerken, om de keuze te vereenvoudigen, maar tegenwoordig is een rouwarrangement met een persoonlijke tint veelgevraagd.

Bekijk onze pagina over rouwwerk

Bloem & Vorm is aangesloten bij Fleurop waardoor u over de hele wereld bloemen kunt laten bezorgen (in maar liefst 140 landen!) Per jaar bezorgen zij 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. Hieronder vind u de mogelijkheden voor grafwerk en/of een rouwstuk via Fleurop:

Mogelijkheden Fleurop
Rouwboeketten Fleurop
Prijslijst Fleurop

Heeft u vragen of speciale wensen? Wij staan met raad en daad voor u klaar (0223-692360). Uiteraard kunt u ook in onze winkel terecht voor persoonlijk advies.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *