• Boeketten

  Boeketten

  Bij het aankleden van uw hal, woonkamer, eetkamer, salontafel of entree, kunnen smaakvolle bloemarrangementen een zeer belangrijke rol spelen. Bloem & Vorm creëert, aangepast aan uw persoonlijke wensen, bloem- en groenarrangementen die zorgen voor een exclusieve sfeer en levendigheid in uw interieur.

  Bij ons vindt u een groot assortiment aan bloemen en planten. Van kant-en-klare boeketten tot bijzondere bloemen en boeketten, met een geheel eigen stijl. Het assortiment wordt aangevuld met bloemenaccessoires, zoals vazen, plantenbakken en bloempotten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Er is ons geen gelegenheid vreemd of wij hebben de oplossing voor u in ons assortiment. Mocht uw smaak er niet bijzitten, dan kunt u ook zelf uw boeket in de winkel samenstellen die dan gelijk voor u gemaakt wordt.

  U kunt voor verschillende gelegenheden bij ons terecht. Een bloemetje voor uzelf, bloemen voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, geslaagd of zomaar om iemand in het zonnetje te zetten. Maar denk ook aan Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag of de Nationale secretaressedag. Wij zijn van mening dat een mooi boeket of een bijzondere plant niet mag ontbreken in een sfeer- en stijlvol interieur. Dus heeft u interesse in een mooi boeket of wilt u uw potten of vazen opnieuw laten beplanten? Komt u dan gerust eens langs of neem contact met ons op.

  Nieuw!

  image