• Over ons

  Over ons

  Bloem & Vorm staat als bloemist bekend om haar vakmanschap en creatieve bloemarangementen. Bent u op zoek naar nét even iets anders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel liefde en geduld maken we voor u de mooiste creaties. Ons specialisme ligt op het vlak van boeketten, bruidswerk en rouwarrangementen. Ons team creëert, aangepast aan uw persoonlijke wensen, bloemarrangementen die passen bij vreugde en vrolijkheid of bij verdriet in moeilijke tijden in uw leven. Wij bezorgen uw boeketten, bloemstukken en planten in Julianadorp en omgeving.

  Eigenaresse Alie Schoen is al vele jaren “Erkend Bloemsierkunstenaar”. Een titel die slechts een beperkt aantal bloemisten mogen voeren. Een titel die tevens garant staat voor creativiteit. Een ander waarborg voor kwaliteit is ons lidmaatschap van Fleurop en Interflora. Via deze branchegenoten kunnen wij uw bestelling in heel het land laten uitvoeren.

  Onze website is een afspiegeling van wat wij maken. Zij kan echter onmogelijk volledig zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bloemwerk zoals boeketten en bloemstukken, en het vervullen van uw speciale bloemenwensen zoals bruidswerk, rouwwerk en andere rouwarrangementen. Een persoonlijk contact daarover is wenselijk. Komt u gerust eens langs, wij zullen u dan met raad en daad terzijde staan!


  Grotere kaart weergeven

  Contactgegevens

  Parkstraat 14
  1787 AC
  Julianadorp (Den Helder)
  Tel: 0223-692360
  info@bloemenvorm.nl

  Openingstijden

  image