• Rouwwerk

  Rouwwerk

  Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. De dood komt altijd nog onverwacht. Ondanks dat we van zijn komst weten, overvalt hij ons. Het bestellen van een passend arrangement is dan ook geen eenvoudige zaak. Wanneer een dierbare overlijdt, wilt u natuurlijk afscheid nemen op een manier die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwstuk is daarvoor uitermate geschikt, zeker als het rouwarrangement past bij uw persoonlijke smaak of wanneer het uw gevoelens uitdrukt.

  [quote] “Bloemen horen bij veel speciale momenten in het leven, ook bij het afscheid van een geliefd persoon.” [/quote]

  Er bestaan standaard bloemwerken, om de keuze te vereenvoudigen, maar tegenwoordig is een rouwarrangement met een persoonlijke tint veelgevraagd. Afwijkend van het standaard bloemwerk, wordt hierin de persoonlijkheid van de overledene uitgebeeld. Dit kan heel ver gaan … Maar als het technisch verantwoord is om iets persoonlijks in een bloemstuk te verwerken, zullen we het zeker niet nalaten.

  Hieronder vind u enkele voorbeelden van (standaard) rouwbloemwerken. Wij willen u er wel graag op wijzen dat dit slechts een beperkt overzicht is. Mocht u vragen hebben over maatwerk of direct rouwbloemwerk willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt. In alle rust kunnen we dan gezamenlijk u wensen doornemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat aan uw wensen en die van de overledene wordt voldaan.

  Mogelijkheden Fleurop
  Rouwboeketten Fleurop
  Prijslijst Fleurop

  [tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
  [imagetab width=”800″ height=”500″] https://www.bloemenvorm.nl/wp-content/uploads/2010/08/Rouwwerk-11.jpg [/imagetab]
  [imagetab width=”800″ height=”500″] https://www.bloemenvorm.nl/wp-content/uploads/2010/08/Rouwwerk-2.jpg [/imagetab]
  [/tabs]